Sprawa trochę dziwna. Pisałem już wam co trzeba zrobić napisać na priv do sekretarza z tego co widzę to ranga major ma dostępną żarówkę.
A co do [..] na stanowisko nie daję się osoby co ma dużo punktów lecz daję się tą osobę co się na tym zna ..
Pozdrawiam
Bastixx

Moderator
postaramy się jakoś to naprawić, proszę nie panikować, a po drugie inessik pisała kto ma jakiś pomysł na rangi nikt na pewno nie odpisał tak myślę.
Sluchajcie,
Po pierwsze napisalam i NIKT mi nie odpisal. Chetnie pozmieniam, ale nie wiem czy pasuja wam takie jak byly itp. Sorry, ale jak ja sie mam angazowac, jak NIKT inny sie nie angazuje..?
Po drugie na ta chwile nie jestem Sekretarzem (czemu?), wiec nie moge nic.
Moderator
wyręczyłem cię na chwilkę
Rangi mogą być (i tu na pewno się każdy ze mną zgodzi) jak w starym sojuszu, czyli powinny się zmieniać po przekroczeniu jakiegoś progu punktów, to mobilizuje ludzi do rozbudowy miast
Ostatnio edytowany przez Lukin25 (2009-03-12 12:45:33)
Lukin25 napisał:
Rangi mogą być (i tu na pewno się każdy ze mną zgodzi) jak w starym sojuszu, czyli powinny się zmieniać po przekroczeniu jakiegoś progu punktów, to mobilizuje ludzi do rozbudowy miast
Ja się zgodzę ale nie do końca Co mi się nie podobało w poprzednich rangach to:
- baaaaardzo dziwne nazwy rang (ogólnie nie przystające do realiów Ikariam)
- trochę za duże rozpiętości pomiędzy rangami
Na życzenie mogę podać propozycję (moją) nazw rang ale nie chce mi się produkować jak wszyscy wolą stare nazwy. Jeżeli chcecie to tylko powiedzcie ile ich ma być.
P.S.
A co do tego co pisała Inessik to chyba umknęło mi bo bym się wcześniej odezwał
Moderator
No tak, ja też się stresowałem jakie rangi przydzielić.
Myślę że i tak będzie trzeba je później zmienić, bo za mały pułap ustawiłem z punktami.