Wlasnie ogolocil mi miasto (nie mialam tam praktycznie wojska) i BialegoBartka tez. Komu jeszcze?
na mnie wyslal to:
Procarz 9 (-0)
Hoplita 523 (-13)
Gigant na Parę 26 (-3)
Taran 3 (-0)
Katapulta 4 (-1)
Moździerz 32 (-2)
Medyk 17 (-0)
Kucharz 22 (-0)
Strzelec 196 (-4)
Czy kogos jeszcze zaatakowal? Cos robimy w tej sprawie?
No ja proponuję zablokować mu tą lotkę którą ma na Waszej wyspie A potem zniszczyć armię. A potem wpaść na wino do niego.
To, co on ma to nie lotka tylko miasto na 21 poziomie
Kurcze, a gdzie przywodzcy? general??
Nowy użytkownik
no ja jestem za tym zeby zaatakowac wspolnymi silami i go wreszcie zniszczyc bo juz za duzo razy mnie atakowal i ogolocil ze wszystkiego...
Moderator
Tłumaczyłem jak nie można liczyć na pomoc to trzeba robić uniki krótko przed atakiem wysyłać wojska i surowce w świat a po ataku je cofnąć gość zobaczy że nic tu nie wskórał to drugi raz nie zaatakuję
Nowy użytkownik
no dobra mozna tak zrobic tylko ja nie siedze tutaj 24h na dobe...
jak to jest teraz z tym stacjonowaniem wojsk? mozna u kogos je zadomowic i on je np wysle? bo ja moge moja armie podeslac. albo Lukin, moze zebrac u mnie albo u bialego wojo i obedzie sie bez floty? jesli flota konieczna to ja mam tylko 200 parowych z taranem i 20 lodzi podwodnych na podoredziu. ale armie spora
tylko w dzien (praca) i mnie nie ma
Postawcie sprawę jasno czy idziemy do gościa na wyspy czy olewamy bo w tym momencie czekam z armią gdzie indziej i szykuję atak, ale jeżeli trzeba to robię lotkę jeszcze dzisiaj na którejś z jego wysp i blokadę robię.
trzeba go okupowac, na pewno gdzies wroci bo 8k w generalach wyslane gdzies kosztuje fortune : )